ENGINYERIA REVENTÓS S.L. és una oficina de projectes d’enginyeria especialitzada en estructures. La nostra feina consisteix en el disseny, el desenvolupament i la supervisió d’obres civils i d’edificació: ponts, passarel·les, edificis, estructures singulars, carreteres, ferrocarrils, obres hidràuliques i marítimes, paisatgisme, urbanisme i millora urbana.

La companyia va ser fundada per Manuel Reventós Rovira el 1995, des de llavors el nostre objectiu ha estat projectar per construir.

Plantegem cada projecte com un prototip únic que mereix la mateixa atenció que la que un bon artesà dedica al seu treball, això no ens impedeix utilitzar en la nostra activitat, i en les obres projectades, les eines i la tecnologia més avançades. Creiem que la integració ambiental i estètica de les actuacions han de ser contemplades des de l’inici, com a base de partida de cada  projecte.

ENGINYERIA REVENTÓS, SL està especialitzada en trobar solucions simples a problemes complexos, afectats per múltiples factors, de caràcter general o específic; és la nostra manera d’entendre l’ofici.