POLÍTICA DE PRIVACITAT

Les dades de caràcter personal que es puguin sol·licitar directament de l’interessat (“Usuari”) seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades a la corresponent activitat de tractament titularitat del Responsable del Tractament, d’acord amb les normatives vigents de protecció de dades personals https://www.aepd.es/normativa/index.html

En aquest sentit, tractarem les dades personals amb lleialtat, transparència i licitud, sol·licitant el teu consentiment, tractant les dades estrictament necessàries per a les finalitats requerides, limitant la seva conservació als terminis legalment establerts o els necessaris per a les finalitats establertes. Així mateix, hem aplicat les mesures tècniques i organitzatives adequades per garantir la seguretat i confidencialitat de les dades, evitant el seu ús indegut, destrucció no autoritzada o accessos no autoritzats.

 1.- Responsable del Tractament de dades

 • Empresa: Enginyeria Reventós SL
 • CIF: B60907037
 • Domicili social: Carrer Pere IV, 383, planta 1, local 15, 08020 Barcelona.
 • Telèfon: 303.42.10
 • Correu electrònic: info@ereventos.com

2.- Finalitat del Tractament

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar els serveis que el Responsable del Tractament ofereix en el lloc web, de forma que, si no ens les facilita, no podrem atendre’l correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat. En aquest lloc web, tractem les seves dades personals amb les finalitats següents:

Formulari de contacte

Per recollir informació sobre consultes de l’Usuari. Aquest tractament es legitima per l’interès de l’usuari. En el formulari se sol·liciten les següents dades personals:

 • Nom i cognom, correu electrònic,

Aquestes dades no seran cedides a tercers i es conservaran mentre existeixo una activitat comunicativa i, exceptuant que l’Usuari sol·liciti la baixa, moment en què quedaran bloquejats a efectes de poder demostrar que l’usuari va consentir el tractament.

3.- Cessió de Dades

El Responsable del Tractament no cedirà les dades a tercers exceptuant si l’Usuari ha posat de manifest el seu consentiment o quan existeixi una obligació legal o un interès per part de l’Usuari.

4.- Obtenció de les Dades

 Les dades personals són obtingudes mitjançant el consentiment de l’usuari, mitjançant formularis o altres mètodes transparents i no invasius amb la privacitat de l’Usuari. Aquest és el responsable de l’exactitud i veracitat de les dades facilitades, i de la seva correcció en el cas que aquests haguessin estat actualitzats. Els menors de 14 anys requeriran de l’autorització dels seus pares o d’un representant legal per facilitar les seves dades personals.

5.- Drets dels usuaris

Qualsevol usuari pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat pel tractament de les seves dades.

 • Dret d’Accés
  L’Usuari té el dret a conèixer quina informació disposa el Responsable del Tractament i a obtenir una còpia d’aquests.
 • Dret de Rectificació
  L’Usuari té el dret al fet que es rectifiquin les seves dades per a actualitzar-los o perquè són inexactes.
 • Dret de Limitació i Oposició
  L’Usuari té el dret a limitar i oposar-se al tractament en determinades circumstàncies reconegudes de forma expressa en la normativa.
 • Dret de Supressió
  L’Usuari té el dret al fet que se suprimeixin les seves dades. Quan la conservació sigui necessària per al compliment d’una obligació legal, per al desenvolupament d’una relació contractual, o per a determinar possibles responsabilitats del Responsable del Tractament i de l’Usuari, les dades romandran bloquejats de manera que no es pugui realitzar tractament sobre aquests.

Pot exercitar aquests drets mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a:

info@ereventos.com

No obstant això, també pot dirigir-se davant l’Autoritat de Protecció de Dades Personals (www.aepd.es)

6.- Modificació de la Política de Privacitat

El Responsable del Tractament es reserva el dret d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions del contingut d’aquesta Política de Privacitat.