Taller ferroviari sota el Parc de la Sagrera

Descripció del projecte

Nou taller soterrat per al manteniment de les unitats ferroviàries dels trens regionals. Al damunt hi haurà, en el futur, un parc de la ciutat. El nou taller és al mateix lloc on ara hi ha el taller que substitueix, aquest últim ha de d’estar en funcionament parcialment durant les obres.

  • Tipologia: Estructura mixta + formigó
  • Coberta total: 50.000 m²
  • Estructures: Taller, accessos ferroviaris + viaris, fals túnel per a l’accés a l’estació de sagrera, 2 passarel·les

Dades del projecte

  • Client: Barcelona Sagrera alta velocitat, RENFE – INTEGRIA
  • Finalització projecte: 2012
  • Pressupost: 115 M€
  • Treballs realitzats: Projecte

Centre de preferències de privadesa

Obligatories

S'utilitzen per a garantir el correcte funcionament del web.

gdpr, pll_language

Estadísitiques

Estadístiques

Ens ajuden a analitzar i millorar la interacció dels usuaris amb el nostre lloc web recopilant informació de forma anònima

_ga, _gid

Other