Estació Martorell – Vila

Descripció del projecte

Nova estació i nou pas subterrani. Estació adaptada a les persones amb discapacitat. Funcionament automàtic. Modificació de la carretera contigua. El calaix del pas inferior es va construir fora de la seva posició final i es va posar al seu lloc definitiu, fent-lo lliscar, per empenta horitzontal amb crics hidràulics sense interrupció del servei ferroviari.

  • Tipologia: Lloses de formigó, calaix empentat

Dades del projecte

  • Client: Infraestructures de la Generalitat de Catalunya. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya
  • Finalització obra: 2001
  • Pressupost: 4 M€
  • Treballs realitzats: Projecte

Centre de preferències de privadesa

Obligatories

S'utilitzen per a garantir el correcte funcionament del web.

gdpr, pll_language

Estadísitiques

Estadístiques

Ens ajuden a analitzar i millorar la interacció dels usuaris amb el nostre lloc web recopilant informació de forma anònima

_ga, _gid

Other