Landscape parking Coll d’Estenalles

Project description

Functional and landscape arrangement of the parking at Coll d’Estenalles in the natural park of Sant Llorenç de Munt.

Details
  • New parking for 115 cars and 11 bus.
  • Two leisure areas with a total area of 315 m²
Situation

Project data

  • Client: Diputació de Barcelona
  • End of construction: 2008
  • Budget: 285.000 €
  • Works done: Project and construction management

If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. More information

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca