Descripció del projecte

Rehabilitació estructural i canvi fucional del pantalà de CAMPSA/CLH, de 1965, a la platja de Badalona. Incorporació al Passeig Marítim.

Detalls estructura
  • Longitut total: 255 m
  • Llums: 15 m
  • Acabats: Paviment de fusta
Situació

Dades del projecte

  • Client: Ajuntament de Badalona
  • Finalització obra: 2009
  • Pressupost: 990.000 €
  • Treballs realitzats: Projecte i direcció d’obra de la rehabilitació

Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca